Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@02:24:08 GMT

کتاب آمادگی برای بالندگی و افتخار رونمایی شد

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۲۳۶۹۲

کتاب آمادگی برای بالندگی و افتخار رونمایی شد

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی وزارت دفاع، امیر سرتیپ سعید شعبانیان در  مراسم رونمایی از کتاب آمادگی برای بالندگی و تکریم تعدادی از اعضای وابسته (بازنشستگان) وزارت دفاع با تبریک ایام عید غدیر عید ولایت، گفت: از سال ۸۵ در تقویم کشور روز ۲۵ ذیحجه که شأن نزول آیه "هَل اتی" در سوره انسان می‌باشد به روز خانواده و تکریم بازنشستگان نامگذاری گردیده که امسال مصادف با ۱۴۰۰/۵/۱۴ می‌باشد و امروز ما به همین مناسبت به صورت نمادین اینجا جمع شده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ما باید در خدمت ۷۳۰ هزار بازنشسته نیروهای مسلح و حدود ۷۰ هزار بازنشسته وزارت دفاع می‌بودیم اما به دلیل کرونا این توفیق از ما سلب شد، اما این مراسم را برگزار کردیم که این سنت ارزشمند فراموش نشود.

معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که بازنشستگان را وابسته خواندند، گفت: عزیزان بازنشسته وابستگان نیروهای مسلح هستند که در دفاع مقدس از جان خود مایه گذاشتند و امروز به دلیل کهولت سن با مشکلاتی روبه‌رو هستند که البته وزارت دفاع اقدامات خوبی برای تکریم از این عزیزان انجام داده است.

سرتیپ شعبانیان گفت: در گذشته بازنشستگان انتظاراتی داشتند که الحمدلله با تلاش‌های انجام شده طرح همسان‌سازی حقوق انجام شد و این رخ‌داد عظیم اتفاق افتاد که البته با تلاش شبانه‌روزی مسئولان این تلاش به بار نشست و سال گذشته بزرگترین طرح معیشتی کشور به اجرا گذاشته شد.

وی ادامه داد: امیدواریم این طرح همچنان با قدرت ادامه پیدا کند و به یک نظام تبدیل شود که نگرانی در این خصوص نداشته باشیم. خوشبختانه با اقدامات وزارت دفاع در حمایت از جامعه هدف یعنی ارتش، سپاه و نیروی انتظامی شاهد روند رو به رشدی در حوزه معیشت هستیم و اگر چه تورم از ارزش این کارها کاسته است اما اقدامات بسیاری انجام شده است.

معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع گفت: پیشکسوتان نیروهای مسلح ذخایر انقلاب هستند و ما در خدمت بخشی از این عزیزان هستیم.

سرتیپ شعبانیان تصریح کرد: در سایه تلاش‌های انجام شده در وزارت دفاع و امور بازنشستگان، طرح‌هایی برای آمادگی بازنشستگان برای بازنشستگی تهیه شده است و در همین زمینه کتابی تحت عنوان آمادگی برای دوران بالندگی و افتخار تدوین شده است تا این عزیزان با مسائل این دوران آشنا شوند.

سردار ابن الرضا نیز در این مراسم طی سخنانی اظهار داشت: در این دوره هدف‌گذاری و اولویت‌بندی‌هایی در خصوص بازنشستگان انجام شد و با فعال سازی مدیریت امور بازنشستگان اقدامات خوبی انجام شد.

وی توجه به بحث معیشت را از مهمترین اولویت‌های وزارت دفاع دانست و گفت: بازنشستگان مشکلات بسیاری دارند و حدود ۱۵ هزار نفر آنها مسکن شخصی ندارند.

سردار ابن الرضا ادامه داد: در حوزه معیشت اتفاقات خوبی افتاد و بحث افزایش حقوق و همسان سازی حقوق بازنشستگان اجرا شد به نحوی که میانگین حقوق از ۳ میلیون تومان به ۸ میلیون و ۱۰۰ رسید. در برخی موارد حتی حقوق بازنشستگان از شاغلان بیشتر شد که اقدام موثری بود.

وی تصریح کرد: نگرانی‌هایی در خصوص رسیدن به دوران بازنشستگی بود که با مطالعات مشاغل دیگر و مسائل این حوزه به این نتیجه رسیدیم که یکی از دلایل این نگرانی‌ها عدم اطلاع افراد از حق و حقوق خودشان بود که با تلاش فراوان کتاب آمادگی برای دوران بالندگی و افتخار تدوین شد تا بازنشستگان با حقوق خود بیشتر آشنا شوند و بخشی از نگرانی‌ها در این خصوص کاسته شود.

برچسب‌ها دفاع مقدس مقام معظم رهبری وزارت دفاع عاشورا وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دفاع مقدس مقام معظم رهبری وزارت دفاع دفاع مقدس مقام معظم رهبری وزارت دفاع عاشورا وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح نیروهای مسلح وزارت دفاع انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۳۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داستان فلسطین آنقدر جذاب است که نیازی به تخیل ندارد

ایسنا/فارس کارشناس حوزه فلسطین اعتقاد دارد که در زمینه مقاومت دچار کمبود کتاب و داستان هستیم، در حالیکه داستان‌های مربوط به فلسطین آنقدر جذابیت و تنوع دارد که نیازی به اضافه کردن تخیل در آن نیست.

مراسم رونمایی از مجموعه داستان «هزار و چهارصد و خیلی زود» با موضوع فلسطین امروز، ۹ اردیبهشت در سینما فرهنگ شیراز واقع در مرکز اسناد و کتابخانه ملی برگزار شد.

در این مراسم که با حضور هدی الموسوی خواهر شهید سید عباس موسوی دبیر کل سابق حزب الله لبنان به انجام رسید، سرپرست نویسندگان کتاب «هزار و چهارصد و خیلی‌زود» در مراسم رونمایی از این کتاب، آن را حاصل تلاش یک گروه ۱۲ نفره خواند و گفت:  این مجموعه داستان ماحصل تلاش گروهی از نویسندگان جوان در کارگاه داستان نویسی است که از زمان شهادت خبرنگار فلسطینی «شیرین ابوعاقله» در شیراز شکل گرفت.

میثم محمدی افزود: بعد از گذشت یکسال، تیم نویسندگان حدود ۱۵۰ داستانک و داستان کوتاه درباره فلسطین نوشتند که در پایان دوره بهترین آثار جمع انتخاب شده و  پس از طی مراحل فنی توسط نشر نواندیشان دنیای کتاب، به مرحله رونمایی رسید.

وی با بیان اینکه این گروه پس از تولید آثاری چون «داستان یک انسان واقعی» و «اینجا باران می بارد»، سومین بار است که به صورت جمعی به تولید محصول رسیده‌اند، گفت: هر بار تعداد اعضای گروه نسبت به اثر قبل افزایش داشته است.

محمدی با اشاره به پشتوانه مطالعاتی گروه و همراهی کارشناس حوزه فلسطین در کارگاه داستان نویسی یادآور شد: حضور کارشناسی مثل محمدمحسن فایضی و تسلط او به شرایط روز و تاریخچه فلسطین در این دوره از کارگاه آموزشی داستان نویسی خیلی به بخش تحقیقاتی کار کمک کرد.

او همچنین از تالیف کتابی دیگر متشکل از داستان کوتاه با موضوع کودکان کار خبر داد.

کارشناس حوزه فلسطین نیز با بیان اینکه کتاب هزار و چهار و خیلی زود به دنبال یک چیز جدید در جریان مقاومت است، گفت: جنگ در جاهای مختلفی از دنیا وجود دارد. کشت و کشتار، حتی کودک کشی را در نقاط دیگر دنیا هم دیده‌ایم اما چیزی که قضیه مقاومت فلسطین را متفاوت می‌کند را باید در مردمش جستجو کنیم.

محمدمحسن فایضی افزود: شهر غزه با یک میلیون و ۲٠٠ هزار نفر جمعیت، به‌جز جنگ، چیزهای دیگری مثل تحریم، قحطی نان، کمبود لوازم بهداشتی و درمانی و خیلی مسائل دیگر را هم در خود دارد، اما تفاوت آنها با سایر مردمان جهان این است که آنها حاضر نیستند خاک خود را ترک کنند.

وی با بیان اینکه در خصوص فلسطین با کمبود داستان و کتاب مواجه هستیم، گفت: حداقل ۴۰ سال است درباره این موضوع صحبت می‌کنیم اما کمتر به روایت قصه در این خصوص پرداخته‌ایم.

به اعتقاد فایضی، نوشتن از فلسطین نیازی به اضافه کردن تخیل ندارد.

او گفت: آنچه در فلسطین می‌گذرد به خودی خود آن‌قدر جذاب و متنوع است که فقط نیاز به روایت در یک بستر هنرمندانه دارد. کاری که در کتاب هزار و چهارصد و خیلی زود، انجام شده است و امیدواریم این آغازی باشد بر ادامه این راه.

خواهر شهید سید عباس موسوی دبیر کل سابق حزب الله لبنان نیز دقایقی به‌همراه مترجم خود به صحبت با حضار پرداخت و درباره هنر مقاومت و اثر آن در جهان اظهار کرد: هنر یک سری پیامدها دارد که از ارزش بالایی برخوردارند و برترین این هنرها مبارزه است.

هدی الموسوی افزود: مبارزه و جهاد، صرفا با شمشیر نیست بلکه با کاغذ و قلم هم هست و در ماجرای زنده کردن فلسطین، می‌تواند مثل صائقه عمل کند.

وی همچنین گفت: بر ما لازم است که تمام توانایی‌مان را برای پرداختن به موضوع مقاومت به عنوان یک عقیده، انتخاب و ایمان به کار بگیریم.

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم با حضور مسئولان فرهنگی و خانواده شهدا، از پوستر کتاب «هزار و چهارصد و خیلی زود» رونمایی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • داستان فلسطین آنقدر جذاب است که نیازی به تخیل ندارد
  • کتاب «نامداران موسیقی در سنندج» رونمایی شد
  • کتاب نامداران موسیقی سنندج رونمایی شد
  • اختتامیه سومین جشنواره «افتخار من» برگزار می‌شود
  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • گزارش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بررسی می‌شود
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۳ کی اعمال می‌شود؟
  • رونمایی از کتاب «هنر فرازان» در برج آزادی