Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل مؤسسه توانمندسازی بازنشستگان نیروهای مسلح با اشاره به پایلوت طرح برنامه مراقبتی سالمندان و معسرین در چند استان کشور گفت: بر اساس این طرح، آن عضو خانواده که مراقبت از معسر را در منزل انجام می دهد و مهارت عملی دارد، تحت آموزش تخصصی نیز قرار گرفته و حقوقی برای این منظور دریافت می کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامرضا رحیمی گفت: اتفاق خوب و بی نظیری در ساتا رخ داد که بدون اغراق نشان می دهد این سازمان در حوزه خدمات دهی به بازنشستگان در سطح جهانی بتدریج پیشرو می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در موسسه توانمندسازی یک کمیته معسرین داریم و افراد بازنشسته ای که یکی از اعضای خانواده شان معسر هستند مانند اینکه یکی از اعضا معلولیتی داشته باشد یا به علت کهولت سن بستری و ضایعه نخاعی باشد و ... پرونده شان از استان ها به مرکز ارجاع می شود. در این کمیته یک حقوق بلاعوض برای مراقبت از معسرین درنظر می گیرند.   مدیرعامل مؤسسه توانمندسازی بازنشستگان نیروهای مسلح با بیان اینکه اعتبار تخصیصی برای این کار سال گذشته ۳۷ میلیارد تومان بوده و امسال به ۵۵ میلیارد تومان افزایش یافته است گفت: چندی پیش موسسه توانمند سازی به همراه  سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح طرحی مشترک به نام (مهتاب) را باهم آغاز کردند.   رحیمی ادامه داد: بر اساس این طرح مشترک مقرر شد آن عضو خانواده که مراقبت از معسر را در منزل انجام می دهد و مهارت عملی دارد، تحت آموزش تخصصی نیز قرار بگیرد. با جهاددانشگاهی و دیگر دانشگاهها برای دوره های آموزشی مربوط قراردادی منعقد شد.   وی با اشاره به اینکه تهران به عنوان پایلوت انتخاب شد و نخستین دانش پذیران گواهی تخصصی دریافت کردند عنوان کرد: از جمله مزیت های این اقدام این است که افراد به صورت تخصصی به بیمار خود رسیدگی می کنند. دوم آنکه دیگر به بیمارستان مراجعه نمی کنند. هزینه های درمان کاهش می یابد و افرادی که آموزش گرفته اند می توانند با گواهی که دریافت کرده اند در بیرون هم کار کنند و شغل جانبی داشته باشند.   مدیرعامل مؤسسه توانمندسازی بازنشستگان نیروهای مسلح افزود: متاسفانه با کرونا برخورد کردیم و روند پیشبرد برنامه کند شد اما پنج استان دیگر وارد برنامه شده اند. طرح بر اساس اولویت بندی ها جلو می رود.   رحیمی درباره میزان حقوق دریافتی مراقبت از معسرین خانواده بازنشستگان گفت: ۷۰۰ هزار تومان بلاعوض پرداخت  می شود ضمن آنکه هزینه درمان در منزل و .... هم داده می شود. نگهداری از بیمار معسر بسیار مشکل است. قبلا ساتا کمکی می کرد اما حالا غیر از کمک مالی ، آموزش تخصصی به روز هم ارائه می دهد.   وی با تاکید بر اینکه طرح مهتاب با هدف ماندگاری خدمت اجرا می شود اظهار کرد: هرکدام از معسرین نیروهای مسلح که شرایط داشته باشند کارگروه تشکیل و پرونده شان بررسی می شود؛ در میزان پوشش محدودیتی نداریم و سلامتی خانواده برای ما حائز اهمیت است.   مدیرعامل مؤسسه توانمندسازی بازنشستگان نیروهای مسلح درباره گواهی اعطایی پس از گذراندن دوره های آموزشی نیز گفت: عنوان مدرک «مراقب سالمند» است و جهاددانشگاهی آن را صادر می کند و معتبر است. آموزش رایگان است و سازمان خودش هزینه آن را پرداخت کرده است.   رحیمی افزود: دوره ها هشت هفته ای تعریف شده و برحسب تخصص مورد نیاز که برخی سالمندی و برخی مراقبتی است، متفاوت دارد.   انتهای پیام /  منبع: ایسنا 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۶۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷۴ زندانی ندامتگاه قزلحصار با پابند الکترونیکی خارج از زندان هستند

ایسنا/البرز مدیر مجتمع ندامتگاهی قزلحصار کرج از تحمل کیفر ۲۷۴ زندانی با استفاده از مراقبت الکترونیکی در خارج از این زندان خبر داد.

به گزارش ایسنا، اله کرم عزیزی روز شنبه هشتم اردیبهشت اظهار کرد: این افراد در اجرای سیاست‌های قضایی مبنی بر کاهش جمعیت کیفری و با هدف بازسازی شخصیت زندانیان از طریق اعمال طرح نظارت و مراقبت الکترونیکی محکومیت خود را در کنار خانواده سپری می‌کنند.

وی ادامه داد: تایید حسن اخلاق، رفتار، رعایت قوانین و مقررات زندان توسط زندانیان از موارد اعلام شده به مراجع قانونی و اعلام موافقت آنان برای برخورداری واجدین شرایط از تسهیلات سامانه های نظارت و مراقبت الکترونیکی است.

عزیزی بیان کرد: استفاده از پابندهای الکترونیکی برای زندانیان این امکان را به آنان می‌دهد تا علاوه بر سپری نمودن طول مدت محکومیت خود در کنار خانواده بتوانند با حضور در محل کار خود امرار معاش نمایند.

مدیر مجتمع ندامتگاهی قزلحصار کرج با اشاره به اینکه با استفاده از این سامانه، به جای اینکه شخص دوران محکومیت خود را در زندان سپری کند می‌تواند در جامعه و در کنار خانواده خود باشد، یادآورشد: تنها محدودیت‌های تردد، پیش‌بینی شده، فعالیت در یک محدوده جغرافیایی خاص است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی
  • جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • گزارش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بررسی می‌شود
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۳ کی اعمال می‌شود؟
  • ۲۷۴ زندانی ندامتگاه قزلحصار با پابند الکترونیکی خارج از زندان هستند
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است